Vil du finne drømmestudiet ditt?

Studievalg handler om å finne DET studiet som passer deg og hvordan du vil leve livet ditt som student og i fremtiden.

Er du redd for å kaste bort tid, penger og energi på et studie som ikke passer for deg?  Over 40 % av studentene på høyere utdanning velger feil og fullfører ikke studiet de startet på! Dette koster både tid, penger og frustrasjoner!

Ønsker du å velge et studie hvor du utvikler deg og kjenner at du er på rett vei?
Vil du studere til en jobb du synes er gøy, hvor du bruker evnene dine og trives?
Vil du egentlig finne ut av det på egenhånd, men er usikker? 
Da er Ditt studievalg for deg!

Rett på mobilen!

Du får «oppskriften» fra A – Å som sikrer ditt valg av studie.
«Studieveilederen» flytter inn på mobilen din.

Det er enkelt!

Tester, oppgaver og instruksjonsvideoer ligger klart til deg på nett sånn at du gjør det når det passer deg.

Det er fleksibelt!

Du får tilgang til alt med en gang og kan jobbe med det i ditt eget tempo, når det passer deg – på mobilen (og du har Ditt studievalg så lenge du trenger det).

A – Å = alt du trenger!

Prosessen i Ditt studievalg gir deg grunnlaget du trenger for å bestemme deg for studie. Vi har lagt opp løpet og gir deg «oppskriften». Du gjør jobben! På mobilen – når det passer deg. Enklere blir det ikke!

Hjelp på chat!

Står du fast underveis? Kan du spørre om hjelp på chat via messenger. Du slipper å bestille time og møte opp på noens kontor, selvom det er mulig å supplere med personlig veiledning på kontoret eller på nett hvis du trenger det.

Hvor digg hadde det ikke vært å bli sikker på hva som passer deg – dine ønsker, drømmer og krav?!

 

Ditt studievalg passer for deg som:

  • Egentlig vil finne ut av det på egenhånd, men trenger «oppskriften» med hva som må til, tester og verktøy
  • Skjønner at DU må gjøre jobben
  • Ikke tror at tester eller eksperter kan gi deg svaret på hva DU skal studere
  • Som vil ha muligheten til å få hjelp hvis du står fast
  • Som vil ha et verktøy å jobbe med når det passer deg, i ditt eget tempo – på mobilen.
«Jeg syns nettkurset Ditt studievalg er et bra opplegg fordi jeg fikk mange varierte spørsmål som fikk meg til å tenke over meg selv som person og hva jeg ønsket å oppnå med livet. Du var aktiv på Messenger og det gjorde at det var veldig lett å få kontakt. Du satte av god tid til samtalen og veileda meg til hvordan jeg skulle finne ut av hva jeg skulle velge og hadde ikke en «fasit» på hva som passa meg best. Det var alltid rom for å vurdere alle typer utdanning, selv om det ikke er den retningen jeg først siktet til. Jeg opplevde deg som objektiv, noe som gjør det lett å følge rådene dine. Jeg endte opp med å søke noe jeg ikke hadde tenkt på før jeg gjennomførte kurset og hadde samtalen – så slik veiledning har fungert veldig bra for meg. Du har mye kunnskap om mulighetene ved de forskjellige studiene og dette er veldig viktig». Kristine (19 år)

«Hvis du er veldig usikker på hva du vil gjøre så er dette et godt program for å bli klokere på seg selv og hva man egentlig liker. Jeg likte kurset og synes det var veldig bra. Det står ganske konkret hva det inneholder og det viser ikke akkurat studiet men er mer en indikator – så for meg var det en veldig bra opplevelse». Henrik (20 år)

Kjøp Ditt studievalg til kr 2790 nå og du er i gang!

Kr 2790 inkluderer test, oppgaver, appen Ditt studievalg og hjelp på chat

01

SELVINNSIKT

I MODUL 1 jobber du med SELVINNSIKT, som er grunnlaget for ditt valg. Hvem er du og hva passer for deg? Du får spørsmålene du trenger og en skoletest som viser studieområder og studier som passer dine interesser

02

SELVVURDERING

I MODUL 2 graver du videre og gjør en selvvurdering. Det handler om å være bevisst dine ønsker, drømmer og krav. Du jobber også med selvinnsikt i forhold til dine interesser, evner og personlighet.

03

MULIGHETER OG INFORMASJONSHÅNDTERING
APPEN DITT STUDIEVALG

Du får appen Ditt studievalg som vi har laget til deg for at det skal bli enklere å finne ut av hva DU må finne ut av. Basert på dine valg får du din personlige sjekkliste som du bruker når du innhenter og vurderer informasjon om aktuelle studier. Det handler om hva som er viktig for deg ved valg av studier og hvilke studieområder som er aktuelle. Hvilke muligheter har du? Videre rangerer og velger du studier – i MODUL 3.

04

STUDIEVALG

I MODUL 4 tar du en runde og sikrer at du har gjort det du trenger for å bli sikker. Det handler om gode valg og bevisstgjøring. Ditt studievalg har tatt deg igjennom en systematisk prosess som gir mulighet for egenrefleksjon og et godt kvalifisert studievalg. Du er nå klar for å legge inn søknaden din!

Hjelp!

Du får hjelp på CHAT underveis hvis du står fast!

Du sikrer deg plassen din her og kan starte med en gang! 

Ønsker du en grundig gjennomgang med samtaler og personlighetstest, kan du supplere med det i tillegg til Ditt studievalg. Ta kontakt på Messenger eller monika@dinvei.no

«De timene jeg hadde med veiledning var veldig nyttig for å klarne tankene og finne ut mer om hva jeg personlig ville for min fremtidige utdanning. Det hjelper veldig å snakke med en som er nøytral til dine meninger og som ønsker å komme frem til hva du personlig vil. Monika er veldig behagelig å snakke med og jeg anbefaler å ta en time hvis man vil ha klarhet i sine fremtidige karriere/utdanningsvalg».

Michele (20 år)

100 % fornøydhetsgaranti.
Liker du ikke Ditt studievalg får du pengene tilbake! Null risiko. Null stress!

Lurer du på noe? Send meg en melding!

Ditt studievalg leveres av Din vei studie- og karriereveiledning / copyright 2018 dinvei.no